Τετράχρονος με καρκίνο νίκησε τον κορωνοϊό

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης από τον 4χρονο Αρτσι Γουίλκς που τους τελευταίους μήνες δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο: Κατάφερε να νικήσει τον κοροναϊό

Ο τετράχρονος Άρτσι από τη Βρετανία τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε κάνει χημειοθεραπείες.

Σημειώνεται ότι σε μια από τις επισκέψεις του στο νοσοκομείο προσβλήθηκε από κορωνοϊό προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην οικογένειά του καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παρ’ όλα αυτά, ο μικρός αποδείχθηκε πολύ δυνατός και σε τούτη τη μάχη. Νίκησε κι έστειλε μήνυμα ζωής και ελπίδας σε ολόκληρη τη Βρετανία που πλήττεται από τον επικίνδυνο ιό.

Μάλιστα ο μικρός ο οποίος είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και υποστηρικτής της Τότεναμ, πήρε το καλύτερο δώρο καθώς λίγο μετά την αποθεραπεία του επικοινώνησε μαζί του ο αρχηγός των Σπερς και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, ο οποίος τον συνεχάρη και του έστειλε ευχές.

«Γεια σου Αρτσι. Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Είσαι δυνατό αγόρι. Συνέχισε να ακούς τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους γονείς σου και όλα θα πάνε καλά» είπε ο 26χρονος στράικερ στο μήνυμα που έστειλε στον μικρό και προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ITV, και πρόσθεσε: «Μαθαίνω ότι εσύ και ο δίδυμος αδερφός σου αγαπάτε να παίζετε ποδόσφαιρο. Συνεχίστε να παίζετε στον κήπο, μείνετε σπίτι και σύντομα θα τα πούμε από κοντά».