Σοκ: 13χρονος θετικός στον κορωνοϊό, πέθανε μόνος, σε νοσοκομείο του Λονδίνου

‘Ενα 13χρονο αγόρι, που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, έχασε τη μάχη για τη ζωή, όπως ανακοίνωσε αργά σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, το Νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου, στο Λονδίνο. Το αγόρι νοσηλευόταν μόνο του, σε καραντίνα και πρόκειται για το νεαρότερο θύμα στην Βρετανία. 

 

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση, χωρίς κάποια περαιτέρω αναφορά στο ιατρικό ιστορικό, που τυχόν είχε το αγόρι, ή στις συνθήκες του θανάτου του.

«Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορωνοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο», καταλήγει η ανακοίνωση, που σόκαρε τη Βρετανική πρωτεύουσα και τον λαό της Βρετανίας, που έχει πλέον λάβει έκτακτα μέτρα, για τον έλεγχο εξάπλωσης της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Dailymail, πρόκειται για τον Ισμαήλ Μοχάμεντ Αμπτουλχαμπάμπ, από το Μπρίξτον, ο οποίος δεν φέρεται να υπέφερε από υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, το παιδί πέθανε μόνο του στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε καραντίνα και οι δικοί του δεν μπορούσαν να το επισκεφθούν. Το 13χρονο αγόρι είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του, από καρκίνο.