4.000 ευρώ για εθελοντές που θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού - Οι ερευνητές υπόσχονται όλες τις ανέσεις

Ομάδα βρετανών γιατρών που μελετούν τον κορωνοϊό και είναι πολύ κοντά στην εύρεση εμβολίου αναζητούν 24 άτομα που θα συνεισφέρουν στην έρευνα του φονικού ιού και θα λάβουν για αυτό 4.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το NewsHub στη Νέα Ζηλανδία, οι εθελοντές θα εμβολιαστούν με δύο παρόμοια στελέχη του κορωνοϊού και στη συνέχεια θα μπουν σε ειδική καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Οι συγκεκριμένοι ιοί δεν είναι θανατηφόροι και είναι πολύ κοντά στον κοροναϊό.

Η εταιρεία, στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο εργαστήριο τονίζει ότι οι εθελοντές θα έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους.

Η εταιρεία Hvivo, στην οποία ανήκει το εργαστήριο ερευνών στο οποίο και θα γίνουν οι έρευνες εφόσον βρεθούν οι 24 εθελοντές, ανακοίνωσε ότι ο χώρος στον οποίο θα βρεθούν οι εξεταζόμενοι θα είναι τέτοιος ώστε να προσφέρει ό,τι χρειάζονται οι εθελοντές για να χαλαρώνουν.

Πιο συγκεκριμένα θα βρίσκονται απομονωμένοι σε ειδικό χώρο όπου θα μπορούν να βλέπουν τηλεόραση και να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια. Επιστήμονες θα παίρνουν δείγμα από το δέρμα και το αίμα τους για να προχωρούν την έρευνα. Οι ίδιοι δεν θα πραγματοποιούν καμία σωματική άσκηση και δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλους.