«Δούλεψαν» και τον Χάρι οι ρώσοι φαρσέρ - Τι είπε ο πρίγκιπας στην fake Γκρέτα Τούνμπεργκ

Θύμα των -γνωστών πλέον- Ρώσων φαρσέρ, Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ, έπεσε και ο Πρίγκιπας Χάρι, που μίλησε για…όλα στο τηλέφωνο πιστεύοντας ότι μιλούσε στην Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φαρσέρ, του τηλεφώνησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις (την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 22 Ιανουαρίου) λέγοντας ψέματα για την ταυτότητά τους, προκειμένου να του αποσπάσουν… αποκαλύψεις και δηλώσεις.

Στα τηλεφωνήματα αυτά, ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, λειτουργούν τελείως ανεξάρτητα από την Βασιλική Οικογένεια, και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να προστατεύσει τον γιο του.

Επίσης ο Χάρι μίλησε και για πολλά άλλα ζητήματα, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και η κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με την Sun, ο γαλαζοαίματος τους είπε ότι «ο γάμος με έναν πρίγκιπα ή μία πριγκίπισσα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος» και επέμεινε ότι η θητεία του στον στρατό τον έκανε «περισσότερο νορμάλ απ’ όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι δικοί του».

Ο πρίγκιπας είπε επίσης ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει «χέρια βαμμένα με αίμα», λόγω της πολιτικής του στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε το βρετανικό πολιτικό σύστημα προβληματικό.

Στο στόχαστρό των ρώσων φαρσ’ερτους έχουν βρεθεί παλαιότερα και πολλές γνωστές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των Έλτον Τζον, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπέρνι Σάντερς. Οι φαρσέρ δημοσίευσαν online το υλικό της καταγραφής.

video

Μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Χάρι στις δύο συνομιλίες:

– Παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν βρίσκουν την κανονική ζωή «πολύ καλύτερη» από εκείνη στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας

– Είπε ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι»

– Επέμεινε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον θείο του, τον Πρίγκιπα Άντριου, που εμπλέκεται σε πλήθος σκανδάλων

– Απέκρουσε τις επικρίσεις για τα συχνά ταξίδια του ίδιου και της συζύγου του με αεροπλάνο, λέγοντας ότι πετάτε πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση σαββατοκύριακου