Δέκα νεκροί και 23 αγνοούμενοι, από κατάρρευση ξενοδοχείου σε καραντίνα στην Κίνα

Τραγικό τέλος είχαν 10 άνθρωποι που βρίσκονταν σε καραντίνα, ως ύποπτοι για κορωνοϊό, στο ξενοδοχείο «Σιντζιά» της κινεζικής πόλης Τσιουαντζόου στην Κίνα, όταν ξαφνικά χθες το βράδυ το ξενοδοχείο κατέρρευσε.

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση ξενοδοχείου στην κινεζική πόλη Τσιουαντζόου της επαρχίας Φουτζιάν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείου Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, αφού κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο χώρος χρησιμοποιούνταν για να τίθενται σε καραντίνα άτομα τα οποία βρίσκονται υπό παρακολούηθηση για τον ιό.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το ξενοδοχείο  «Σιντζιά», 80 δωματίων, άρχισε να καταρρέει χθες, Σάββατο, το βράδυ και μέχρι σήμερα Κυριακή στις 16:00 σήμερα, ώρα Πεκίνου, οι αρχές είχαν ανασύρει από τα συντρίμμια 48 ανθρώπους, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Από αυτούς, 10 επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι εστάλησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το υπουργείο ανακοίνωσε πως 71 άνθρωποι είχαν παγιδευθεί τη στιγμή της καταστροφής και 23 εξακολουθούν να αναζητούνται. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρους.