Τι απάντησε η Ελισάβετ στον Χάρι μετά την γλώσσα που της έβγαλε

Η απόφασή του να πάψει να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας από την 1η Απριλίου έφερε τα πάνω κάτω, κυρίως στις μεταξύ τους σχέσεις. Κι αν κάποτε ήταν ο αγαπημένος της εγγονός, αλλά τώρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και την γιαγιά του Ελισάβετ.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως η βασίλισσα απαγόρεψε στο ζεύγος των Sussex να χρησιμοποιούν τον τίτλο «royal» προκειμένου να προωθήσουν τις ενέργειές τους στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι φυσικά δεν άφησε αναπάντητη την εντολή της βασίλισσας, βγάζοντας…γλώσσα.  Η ανακοίνωση-σπόντα προς το μέρος της, έλεγε: «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από τον Μονάρχη ή την Προεδρία της Κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση της λέξης ‘Royal’ στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο “Sussex Royal” ή κάποια μορφή της λέξης “Royal” σε οποιοδήποτε έδαφος (είτε μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε όχι) όταν γίνει η μετάβαση την άνοιξη του 2020».

Η ανακοίνωση αυτή ενόχλησε τη βασίλισσα και αποφάσισε να απαντήσει δηλώνοντας απογοητευμένη.

«Είναι τόσο απογοητευμένη που το δικό της εγγόνι της συσσωρεύει τόση πολύ αμηχανία στη μοναρχία και φέρει όλη αυτή την ανεπιθύμητη προσοχή στην οικογένειά του στο χειρότερο δυνατό χρόνο», ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly.

Η βασίλισσα θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους τη στιγμή μάλιστα που η ίδια υπήρξε αρκετά υποστηρικτική στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.