Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Ρωσία παρεμβαίνει για να επανεκλεγεί ο Τραμπ

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στις ΗΠΑ ύστερα από την αποκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών  ότι υπάρχει… έξωθεν δάκτυλος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Χθες το βράδυ έγινε η αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες προς το Κογκρέσο και προς Δημοκρατικούς, αλλά και προς τους Ρεπουμπλικανούς ότι η… ρωσική μηχανή έχει αρχίσει να δουλεύει και να παρεμβαίνει στην προεδρική εκστρατεία. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρεμβαίνει για να επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ!

 

Στην άλλη πλευρά τώρα, οι Ρώσοι μόνο ως αστείο εκλαμβάνουν το παραπάνω σενάριο. Ο ανταποκριτής του Open TV στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός μεταδίδει ότι ως απάντηση σ’ αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζεται από το Κρεμλίνο ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει καταφέρει επανειλημμένα να εκλέξει τους δικούς του κυβερνήτες στις περιφέρειες της ρωσικής επικράτειας, πόσω μάλλον να κινεί τα νήματα στον πλανήτη.

Παρόλα αυτά συνεχίζουν οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο να υποστηρίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, κινείται παρασκηνιακά κι ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν περί εμπλοκής του στο Brexit, στην Καταλονία κι αλλού στον κόσμο.

Προτεινόμενα για εσάς