Έρωτας, όχι πόλεμος: Πρόταση γάμου με... άρματα μάχης σε σχηματισμό καρδιάς στην Ρωσία (Video)

Τα μεγάλα μέσα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έβαλε ένας Ρώσος υπολοχαγός, ο οποίος διαλεξε την γιορτή των απανταχού ερωτευμένων, για να κάνει  πρόταση γάμου στην αγαπημένη του περιστοιχισμένος μάλιστα από άρματα μάχης που είχαν παραταχθεί σε «σχήμα καρδιάς».

Στο video που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, διακρίνονται δεκαέξι άρματα μάχης T-72B3, να σχηματίζουν μια καρδιά στο χιονισμένο τοπίο, στη στρατιωτική βάση Αλαμπίνο, κοντά στη Μόσχα, περιστοιχίζοντας τον ερωτευμένο υπολοχαγό, που τουλάχιστον για σήμερα, είπε ναι στον έρωτα και όχι στον πόλεμο.

Ο υπολοχαγός Ντενίς Καζάντσεφ στη συνέχεια, πήρε το χέρι της συντρόφου του Αλεξάντρα Κοπίτοβα και την οδήγησε, με τα μάτια κλειστά, στο κέντρο της καρδιάς που είχαν  σχηματίσει τα τεθωρακισμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που πρόβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού στρατού Zvezda.

Πρωτοφανείς οι στιγμές είναι μαγικές και αξέχαστες για όσους συμμετείχαν, αλλά προφανώς και για τον Ρωσικό στρατόΟδηγός άρματος, ο Καζάντσεφ γονατίζει και της ζητάει να τον παντρευτεί, κρατώντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στο χέρι.

«Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Ξεπεράσαμε τις δοκιμασίες του χρόνου και της απόστασης. Παντρέψου με!», είπε ο στρατιωτικός στην Κοπίτοβα, προτού εκείνη έκπληκτη και συγκινημένη, δεχτεί να της φορέσει το δακτυλίδι των αρραβώνων τους.

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη»,  δήλωσε η νεαρή γυναίκα στο τηλεοπτικό δίκτυο του στρατού. «Ήταν αναπάντεχο!».