Διέρρευσε η νεκροψία της Γουίτνει Χιούστον και σοκάρει

Η ποπ σταρ που σφράγισε με τη φωνή της δύο ολόκληρες δεκαετίες είχε ομολογήσει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και αδυνατούσε να βγει από το αυτόν τον γολγοθά. Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της στην μπανιέρα της, η νεκροψία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, σοκάρει και επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mirror η Γουίτνει Χιούστον βρέθηκε χωρίς 11 δόντια, καθώς τα είχε χάσει μετά την πολύχρονη χρήση ουσιών και με περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.

Για πολλούς ο γάμος της με τον τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν ήταν η αρχή του τέλους καθώς συχνά είχαν αναφερθεί περιστατικά ξυλοδαρμού και βίαιης συμπεριφοράς.

Η διάσημη τραγουδίστρια λίγο πριν χάσει τη ζωή της είπε στην βοηθό της ότι πονάει ο λαιμός της και θα κάνει ένα μπάνιο. Λίγο αργότερα βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα. Ήταν μόλις 48 ετών.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του νερού – πάνω από 60 βαθμούς κελσίου- το σώμα της ήταν γεμάτο εγκαύματα και σε πολλά σημεία έλειπαν κομμάτια από το δέρμα της.

Ακόμα βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της και ουλές στο στήθος από πλαστική επέμβαση.

Σύμφωνα με την έκθεση για την καρδιοπάθεια από την οποία έπασχε,  μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Προτεινόμενα για εσάς