«Αν διαβάζετε αυτό το γράμμα, τότε είμαι νεκρός» - Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος

«Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση».Αν διαβάζετε αυτό την επιστολή σημαίνει ότι δεν είμαι πια εδώ». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο Φώτης Ντούλος και φέρνει στο φως η New York Post.

Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη μετά από δυο 24ωρα στο νοσοκομείο ύστερα από την απόπειρα που είχε κάνει στις αρχές της εβδομάδας, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του και να γεμίζοντάς το με καπνούς εξάτμισης

«Αρκετά πια», γράφει στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

Ο 52χρονος κατασκευαστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού του, το πρωί της Τρίτης λίγες ώρες πριν το ραντεβού που είχε στις δικαστικές αίθουσες. Ο Φώτης Ντούλος ήταν ουσιαστικά κλινικά νεκρός μετά την απόπειρα και αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα το βράδυ της Πέμπτης. Συγγενείς του  μάλιστα, είχαν φύγει από την Ελλάδα αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας για να προλάβουν να τον αποχαιρετήσουν.

 


Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ήταν γραμμένο σε μια κόλλα χαρτί με μπλε στυλό. Σε αυτό αναγράφεται η ημερομηνία 28/1/2020 την ημέρα δηλαδή που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 52χρονος κατηγορούνταν για την δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά ηλικίας 8 εώς 13 ετών. Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Στο σημείωμά του αναφέρθηκε στην Τζένιφερ Ντούλος μόνο για να σημειώσει ξανά ότι ούτε αυτός, ούτε οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η πρώην ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις και ο δικηγόρος Κεντ Μαχίνι έχουν κάποια σχέση με την «εξαφάνισή» της.

Για τα πέντε παιδιά του, τρεις γιοι και δυο κόρες, που τώρα ζουν με την μητέρα της Τζένιφερ ο Φώτης Ντούλος έγραψε: «Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για εκείνα αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας».

Για την σύντροφό του

Επίσης αναφέρεται  με τρυφερά λόγια στην τελευταία σύντροφό του την Αννα Κάρι, μια μελαχρινή, εντυπωσιακή γαλανομάτα η οποία μοιάζει εξαιρετικά τόσο με την εξαφανισμένη Τζένιφερ όσο και με την πρώην σύντροφο του Ντούλος Μισέλ Τρακόνις (που κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία της Τζένιφερ).

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έμειναν μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή, πάνω απ ‘όλα την Άννα Κάρι. Λυπάμαι που σας άφησα και δεν συνέχισα τον αγώνα. Φώτης».

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, με την Αννα Κάρι να έχει πληρώσει μέρος της εγγύσης των 6 εκατ. δολαρίων.

Για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ,κατηγορούνταν και η πρώην σύντροφός του Μισέλ Τρακόνις  όπως και ο δικηγόρος, φίλος του Φώτη Ντούλος.

Υπενθυμίζεται ότι Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις 24 Μαϊου του 2019, αφού πρώτα είχε αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο.