Βανέσα Μπράιαντ: Εύχομαι μόνο να μπορούσα να τους αγκαλιάσω...

«Δεν είμαι σίγουρη τι μας επιφυλάσσει η ζωή αλλά είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτούς». Ραγίζει καρδιές το μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά η Βανέσα Μπράιαντ τον σύζυγό της Κόμπι και τη 13χρονη κόρη τους Τζιάνα που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη.

Η Βανέσα έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψω τον πόνο που αισθανόμαστε. Με παρηγορεί το γεγονός ότι ξέρω ότι ο Κόμπι και η “Τζίτζι” γνώριζαν ότι είχαν αγαπηθεί πολύ. Ήμασταν πολύ ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Δεν είμαι σίγουρη τι μας επιφυλάσσει η ζωή αλλά είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτούς. Ωστόσο, ξυπνάμε κάθε μέρα και προσπαθούμε να συνεχίσουμε γιατί ο Κόμπι και η “Τζίτζι” φωτίζουν για εμάς τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη, εύχομαι μόνο να μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω και να τους έχω εδώ μαζί μας για πάντα».