Η... φιλολαϊκή Μέγκαν, η πανάκριβη έπαυλη και η επίσκεψη με νόημα σε καταφύγιο γυναικών

Tο δικό της  -λαϊκό-  προφίλ,  με το οποίο φαίνεται ότι θα πορευθεί από εδώ και πέρα, χτίζει η Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά, κάνοντας ξαφνική αλλά και στοχευμένη επίσκεψη σε καταφύγιο γυναικών στο Βανκούβερ.

Χαμογελαστή και πολύ απλά ντυμένη η Μέγκαν έφυγε με ένα μικρό υδροπλάνο από το νησί στο οποίο είναι η έπαυλη και έφτασε στο Victoria Harbour Airport σε 20 λεπτά.

Όπως είπε το προσωπικό του καταφυγίου κανείς δεν ήξερε για την επίσκεψη και έμειναν όλοι άφωνοι βλέποντας την Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση η Μέγκαν Μαρκλ από όταν επέστρεψε στον Καναδά.


Η Μέγκαν βρήκε «καταφύγιο» στην έπαυλη Mille Fleurs από την περασμένη Παρασκευή όταν ανακοίνωσε με τον Πρίγκιπα Χάρι ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Κανείς επίσης δεν γνωρίζει πολλά για την έπαυλη στην οποία μένει το ζευγάρι στον Καναδά. Σύμφωνα με την DailyMail.com ιδιοκτήτης της είναι ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος. Η έπαυλη φυλάσσεται και απαγορεύεται ακόμα και να αναπνεύσεις γύρω από αυτήν, ενώ όσον αφορά στο εσωτερικό της μένεις με το στόμα ανοικτό.