Απάντησε η Μέγκαν: Δεν με έκοψε η βασίλισσα, εγώ δεν ήθελα...

Εντωμεταξύ, ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα». Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail  ήταν σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια του οικογενειακού συμβουλίου πιθανότατα μέσω WhatsApp.

Δεν θα υπάρξει άλλο οικογενειακό συμβούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνουν την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν. Η συμφωνία που θα καταλήξουν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Η οικογένεια έλυσε το πρόβλημα αυτό μόνη της όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και λέγοντας οικογένεια εννοούμε τον Χάρι, τον Γουίλιαμ, τον Κάρολο και την Βασίλισσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογενειακή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έλαβαν διαβεβαιώσεις και κυρίως η Βασίλισσα από τον εγγονό της στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ότι δεν θα φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση την οικογένειά του και κυρίως τη Μοναρχία.

Η Βασίλισσα ωστόσο επιμένει να είναι πολύ απογοητευμένη.

Την ίδια στιγμή, πηγές που γνωρίζουν, ανέφεραν ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν θεωρεί ότι έχει κλείσει το θέμα καθώς γνωρίζει ότι ο Χάρι θα προσπαθήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς του από τα χρήματα που ο πατέρας του διαχειρίζεται. «Δεν θα έχει απεριόριστους πόρους. Ο Χάρι πρέπει να το ξέρει αυτό», τόνισε πηγή κοντά στον Κάρολο.

Η Βασίλισσα έχει ζητήσει να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπορευματοποιηθεί ο τίτλος που κατέχουν η Μέγκαν και ο Χάρι. «Κανείς δεν θέλει στο Παλάτι να δει το όνομα των Σάσεξ ως μάρκα σε βούτυρο», τόνιζαν.