Megxit: Τι θα συμβεί πίσω από τις κλειστές πόρτες του οικογενειακού συμβουλίου - « Ο Χάρι δεν θέλει πραγματικά, να φύγει»

Βαθιά πληγωμένη από την απόφαση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, iη Βασίλισσα Ελισάβετ προσέρχεται στη σημερινή σύνοδο προκειμένου να διευκρινιστεί το χρηματοοικονομικό μέλλον του ζευγαριού, όπως και οι τίτλοι τους.

Τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι είναι το θέμα διαμονής των Μέγκαν και Χάρι, και κυρίως οι φόροι που θα επιβαρύνουν τους πολίτες όπως και το θέμα της ασφάλειάς τους, τα οποία ενδέχεται να χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα για να επιλυθούν.

Το δωμάτιο όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη σύνοδος είναι το «Long Library», μία αίθουσα με μια τεράστια βιβλιοθήκη, δίπλα στο αίθουσα μπιλιάρδου και αρκετά μακριά από άλλα δωμάτια για να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα της συνάντησης. Ο σύζυγος της Βασίλισσας, Φίλιππος  δεν θα είναι εκεί. Αντίθετα παρούσα θα είναι η Φιόνα Mακιλγουάμ, η νέα προσωπική γραμματέας των Σάσεξ

Το οικογενειακό συμβούλιο θα πρέπει να τελειώσει εγκαίρως για το τσάι της Αυτού Μεγαλειότητας.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι o πρίγκιπας Χάρι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, κάτι που δεν μπορούσε να ανεχτεί με τίποτα η Μέγκαν.

Κι ενώ η Μέγκαν βρίσκεται με τον μικρό Άρτσι στο Βανκούβερ του Καναδά, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος Σάσεξ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου, επισημαίνει ότι η δούκισσα του Σάσεξ άσκησε έντονες πιέσεις στον σύζυγό της για να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια. Του είπε επίσης ότι ο αδερφός του του κάνει bullying, κάτι που για την ίδια «δεν λειτουργεί».

Η Μέγκαν θέλει να φύγει. Αυτός βρίσκεται υπό έντονη πίεση να επιλέξει. Είναι λυπηρό. Αγαπά τη βασίλισσα. Νομίζω ότι θα ραγίσει η καρδιά του εάν φύγει. Δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πραγματικά», υποστηρίζει η πηγή που δεν κατονομάζεται.

Φόβοι, μήπως ανοίξει το στόμα της

Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ εκφράζουν φόβους ότι η σύζυγος του κοκκινομάλλη Δούκα του Σάσεξ, θα ανοίξει το στόμα της πιθανόν στη στενή της φίλη, Όπρα κατηγορώντας για σεξισμό και ρατσισμό τη βασιλική οικογένεια αμαυρώνοντας περαιτέρω την εικόνα του στέμματος.

Για την Αυτού Μεγαλειότητα, σήμερα θα πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις ότι η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Χάρι και της Μέγκαν που χτίστηκε γύρω από τον τίτλο του Σάσεξ δεν θα βλάψει την βασιλική οικογένεια. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να απορρίψουν την απαίτηση των Μέγκαν και Χάρι να έχουν αστυνομική προστασία την οποία θα πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.