Τραγωδία στο Έσσεξ: Ένας 12χρονος νεκρός από αυτοκίνητο που παρέσυρε μαθητές

Αυτοκίνητο παρέσυρε πολλά παιδιά τη Δευτέρα, κοντά σε σχολείο στο Έσσεξ της Βρετανίας, οδηγώντας στην τραγική απώλεια, ενός 12χρονου και στον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη μαθητών και μίας ενήλικης γυναίκας.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για δολοφονία, ενώ ο δράστης παραμένει άφαντος

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Βρετανική Αστυνομία, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν συγκεκριμένα ένα ασημί Ford Ka, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε αφού παρέσυρε τους μαθητές.

“Πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό συμβάν”, είπε ο αρχιεπιθεωρητής της αστυνομίας Ρομπ Κίρμπι, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Από την τρελή κούρσα του αυτοκινήτου, πέντε ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν το όχημα έπεσε πάνω σε μια ομάδα παιδιών, έξω από το Λύκειο Ντέμπντεν. Μεταξύ αυτών είναι τρία αγόρια ηλικίας 13 και 15 χρονών, μια 16χρονη μαθήτρια, καθώς και μίας 53χρονης γυναίκας. Τα τραύματά τους πάντως δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

 

Προτεινόμενα για εσάς