Η Μέγκαν Μαρκλ και άλλες διάσημες στο top-5 των χειρότερων εμφανίσεων την περασμένη 10ετία - Δείτε φωτογραφίες

Με το 2020 να είναι προ των πυλών και μια δεκαετία να πλησιάζει στο τέλος της, διάφορες λίστες με γεγονότα των περασμένων χρόνων κάνουν την εμφάνισή τους.

Μία από αυτές ξεχωρίζει τις χειρότερες στιλιστικές στιγμές της προηγούμενης δεκαετίας. Ανάμεσά τους η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίστηκε με μεγαλύτερο νούμερο παπούτσια κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν που είχε φορέσει ένα φλοράλ Givenchy φόρεμα, το οποίο θύμιζε ταπετσαρία.

Η λίστα έγινε μετά από έρευνα της Love The Sales σε 8 εκατ. Βρετανίδες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τζέμα Κόλινς

 

 

View this post on Instagram

 

Rocking my inner Lady GAGA tonight ?? @gerdatruubon xxx

A post shared by Gemma Collins (@gemmacollins1) on

Η ριάλιτι σταρ Τζέμα Κόλινς βρίσκεται πρώτη στη λίστα, καθώς εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί φόρεμα με σούρες και έντονους ώμους, το οποίο ήταν διακοσμημένο στους ώμους και το μπροστινό μέρος με χρυσή αλυσίδα. Τότε, πολλοί ακόλουθοί της την κατηγόρησαν πως το φόρεσε για να γίνει ντόρος.

Lady Gaga

Η Lady Gaga με φόρεμα από κρέας

Η Lady Gaga μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο, το outfit με τα κρέατα δεν είχε προηγούμενο. Η σταρ έφτασε στα MTV Awards, φορώντας ρούχο που δημιουργήθηκε από βόειο κρέας. Οπως εξήγησε στο σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις, το φόρεμα είχε πολλές ερμηνείες και μία από αυτές ήταν ότι δεν χρειάζεται να την βλέπεις ως κομμάτι κρέατος.

Μάιλι Σάιρους

Η Μάιλι Σάιρους φορώντας ασημένιες λωρίδες

Στα βραβεία MTV του 2015, η Μάιλι Σάιρους κατάφερε να διχάσει τους πάντες με την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή με ασημένιες λωρίδες και κρύσταλλα να καλύπτουν τα απαραίτητα.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν με φλοράλ φόρεμα

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο Met Gala, με ένα φλοράλ μακρύ φόρεμα. Τότε, πολλοί την παρομοίασαν με την Doubtfire αλλά και με καναπέ.

 

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιά

Η κατά τα άλλα στιλάτη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας, εξαιτίας των παπουτσιών της. Η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Χάρι με παπούτσια μεγαλύτερα από το μέγεθός της.