Ο Μαραντόνα «αποκληρώνει» την κόρη του - «Δεν θα αφήσω τίποτε σε κανέναν»

Μία ανάρτηση της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζιανίνα, στο instagram προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα μέσω των instagram stories η Τζιανίνα Μαραντόνα έγραψε:«Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του το έχει αποφασίσει, αλλά σκοτώνεται από μέσα του και δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Δεν πιστεύω στις παραμέτρους του φυσιολογικού, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε γι’ αυτόν. Σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ».

 

Η αναφορά γίνεται για τον πατέρα της, όπως τονίζουν και τα Μέσα της Αργεντινής, ωστόσο ο Μαραντόνα δεν άργησε να δώσει την απάντησή του και να επιβεβαιώσει πως το συγκεκριμένο μήνυμα αφορούσε τον ίδιο.

Ο «Ντιεγκίτο» ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν πεθαίνω. Κοιμάμαι πολύ καλά διότι δουλεύω πολύ. Με πόνεσε η ήττα μας από την Εστουδιάντες. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι εννοούσε. Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές».

Όσο για το μήνυμά του στη λεζάντα της δημοσίευσης, αναφέρει: «Πιο ζωντανός από ποτέ και περιμένω να μου επιστραφούν όσα μου ανήκουν».