Για πολιτιστικά αδικήματα και βλασφημία θα δικαστεί το «ζόμπι» του Ιράν

Η Σαχάρ Ταμπάρ, όπως είναι γνωστή στα σόσιαλ μίντια, είναι μία Ιρανή που μεταμόρφωσε ή καλύτερα παραμόρφωσε τελείως το πρόσωπό της από τις συνεχείς πλαστικές επεμβάσεις. Ο στόχος της ήταν να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί αλλά τελικά μάλλον θυμίζει «ζόμπι».

Η εικόνα της Ταμπάρ όμως θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της. Έτσι, μετά από εντολή του δικαστηρίου της Τεχεράνης συνελλήφθη και θα δικαστεί για «πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά». Η Σαχάρ Ταμπάρ κατηγορείται για βλασφημία, υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες της εμφανίζεται εντελώς παραμορφωμένη, με ρουφηγμένο το πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και ανασηκωμένη μύτη, ενώ σε άλλες φοράει χιτζάμπ που αφήνει να φανούν λίγο τα μαλλιά της και ένας επίδεσμος στη μύτη της.

Η εικόνα αυτή που προβάλει στο Instagram θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της, με αποτέλεσμα να έρθει η σύλληψή της. Το Instagram είναι η μοναδική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι προσβάσιμη από το Ιράν, αφού το Facebook, το Twitter και το Telegram είναι απαγορευμένα

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες, στο προφίλ της

.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on