Το μυστικό δράμα της Αθηνάς Ωνάση που έγραψε το τέλος της σχέσης της με τον Αλβάρο

Ο φόβος της για την «κατάρα των Ωνάσηδων» και ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην χρυσή κληρονόμο, ήταν η αιτία για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο, σύμφωνα με πορτογαλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Έκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Βέβαια, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, στις αρχές της σχέσης τους, ο Βραζιλιάνος ήταν πιστός στην Αθηνά, καθώς είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά από δύο χρόνια γάμου, όταν η «χρυσή» κληρονόμος φέρεται να είχε μία αποβολή.

Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. «Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα.

Αν και ο πρώην σύζυγός της -πάντα σύμφωνα με το περιοδικό- στάθηκε στο πλευρό της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά τότε πάλευε με την κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο.

Προτεινόμενα για εσάς