Το φόρεμα-λάχανο της Ιβάνκα έγινε η... χαρά του Twitter

Όχι μόνο δεν ενθουσίασε με το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της, αλλά προκάλεσε και τα γέλια του…twitter με την άστοχη ενδυματολογική επιλογή της κατά την επίσημη επίσκεψη της  στην Κολομβία.

Στην συνάντησή της με την αντιπρόεδρο της χώρας, Marta Lucia Ramirez και τον υπουργό άμυνας, Guillermo Botero στην Μπογκοτά, η Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας Johanna Ortiz, που κοστίζει 1.650 δολάρια.


Όπως φάνηκε όμως, δεν ήταν και η πιο κατάλληλη επιλογή, καθώς την ώρα που φυσούσε, ο αέρας κουνούσε τα τεράστια μανίκια του με αποτέλεσμα να την κάνει να μοιάζει ότι φοράει κάτι που μοιάζει με… λάχανο.Η εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως
Φυσικά, το twitter οργίασε και δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη. Έτσι άρχισε να την τρολάρει και αμέσως δημιουργήθηκαν διάφορα memes σχετικά με την… κηπουρική και όχι μόνο! Ομολογουμένως, δεν ήταν και από τις πιο «δυνατές» εμφανίσεις της Ιβάνκα Τραμπ, η οποία μας έχει συνηθίσει σε πιο κομψά σύνολα.

«Φοράει αυτό το φόρεμα έπειτα από τις οδηγίες του γιατρού της για να σταματήσει να δαγκώνει τα μπράτσα της», είναι ένα από τα καυστικά σχόλια.

«Οι έλικες γύρω από τα χέρια της άρχισαν να επιβραδύνουν και η Ιβάνκα κατέβηκε από τον ιπτάμενο δίσκο. Μαλακά, προσγειώθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη. “Ώστε αυτή είναι η Γη”, σκέφτηκε. “Θα γίνει δική μου”, είπε με τη γλώσσα της που έμοιαζε με σαύρας, να σκίζει στα μάγουλά της», ήταν επίσης ένα από τα ευφάνταστα tweets.