Σάλος από το κοιμώμενο πρωτοπαλίκαρο του Τζόνσον

«Η γλώσσα του σώματός του απόψε ήταν τόσο περιφρονητική, δεν το ανεχόμαστε» είπαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τζέικομπ Ρις Μογκ, ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πολιτικούς της Βρετανίας.

Θιασώτης της άκρας δεξιάς πτέρυγας των Τόρις, ορκισμένος εχθρός της Ευρώπης και θιασώτης του Brexit, ζάμπλουτος και πρωτίστως εριστικός απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους ο Μογκ ξεσήκωσε για άλλη μία φορά σάλο με την στάση του.

Η εικόνα του να είναι κυριολεκτικά ξαπλωμένος σε τρεις θέσεις του βρετανικού κοινοβουλίου, την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον έβλεπε το Ηνωμένο Βασίλειο να του γυρνά την πλάτη σε ό,τι αφορά στην άτακτη φυγή της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, έχει προκαλέσε έντονες αντιδράσεις.

Ήδη έχει γίνει meme, ενώ και οι αντίπαλοί του τον κατακεραυνώνουν για την προκλητική, ασεβή κι αδιάφορη στάση του στο Κοινοβούλιο.

Η στάση του ωστόσο, ήταν πάντα προκλητική και η χθεσινοβραδινή του… ξάπλα δεν ήταν κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Βρετανός μεγιστάνας, που είναι πατέρας έξι παιδιών και δίνει… μυθικά ονόματα στα παιδιά του και είναι παθιασμένος υπέρμαχος του Brexit και φανατικός πολέμιος των αμβλώσεων και των γάμων ομοφυλοφίλων δέχτηκε δριμεία επίθεση από την αντιπολίτευση κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για την άτακτη φυγή του ΗΒ από την ΕΕ.

Σάλος με το... κοιμώμενο πρωτοπαλίκαρο του Τζόνσον στο Κοινοβούλιο