«Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μου» - Το οργισμένο tweet του Χιου Γκραντ για τον Μπόρις Τζόνσον

Την οργή του Χιου Γκραντ προκάλεσε η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αναστείλει τις εργασίες στο βρετανικό κοινοβούλιο για περισσότερο από ένα μήνα, ώστε να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Ο διάσημος ηθοποιός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού, δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, χρησιμοποιώντας ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα ενώ αποκάλεσε μεταξύ άλλων τον Μπόρις Τζόνσον «υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

Το tweet του δημοφιλούς Βρετανού ηθοποιού, έχει συγκεντρώσει μάλιστα περισσότερα  από 54 χιλ. retweets και σχεδόν 220 χιλ. Likes.

Ο Χιου Γκραντ, ο αιώνιος εργένης που παντρεύτηκε στα 57 του, εξοργισμένος αποκαλεί τον Μπόρις Τζόνσον «υπέρ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

«Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη από εσένα και τη μικρή σου συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου» αναφέρει ο Χιου Γκραντ στην ανάρτησή του.

Το Tweet του Χιου Γκραντ:

Μάλιστα συμπεριέλαβε και ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα.

«Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον.

Προτεινόμενα για εσάς