Σεμνά και ταπεινά οι Wills & Kate στην Σκωτία - Με low cost πτήση απαντούν στα ιδιωτικά jet των Harry & Meghan (Εικόνες)

Τι και αν είναι οι μελλοντικοί βασιλείς για την Γηραιά Αλβιόνα και την Κοινοπολιτεία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους εθεάθησαν να ταξιδεύουν σαν κοινοί θνητοί και μάλιστα με low cost πτήση για την Σκωτία.

Αποτέλεσμα εικόνας για πτήση ουίλιαμ κέιτ

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, μόλις προ ημερών, εξόργισαν τον βρετανικό Τύπο για σειρά ταξιδίων, που πραγματοποίησαν με πανάκριβο ιδιωτικό τζετ, για τις διακοπές τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρι μεγκαν ιδιωτικα τζετ

Κέιμπριτζ και οι Σάσεξ, επιδίδονται έτσι στη μάχη των πτήσεων, με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτς, Γουίλιαμ και Κάθριν να επιλέγουν μία ταπεινή πτήση με εισιτήριο 73 λιρών, για να πετάξουν μαζί με τα τρία τους παιδιά και την αφοσιωμένη Ισπανίδα νταντά τους, τη Μαρία Μποράλο, στη Σκωτία. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα παιδιά τους πήραν την πτήση των 8.45 το πρωί από το Νόργουικ, με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα επισκεφθούν τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιπ στο Μπαλμόραλ.

Η σύγκριση των Κέιμπριτζ με τη Σάσεξ είναι αναπόφευκτη, καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, κατά κόσμον πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν με πανάκριβο ιδιωτικό σκάφος τέσσερις πτήσεις μέσα σε 11 ημέρες. 

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την οικογένειά του θέλουν να υιοθετήσουν διαφορετικό προφίλ. Επιβάτης που τους είδε είπε ότι η οικογένεια κάθισε μπροστά και η διακριτικότητα ήταν μεγάλη, αφού κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στην πτήση.

Μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μετέφερε ο ίδιος αρκετές βαλίτσες, ενώ ο εξάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η τετράχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ έτρεχαν με χαρά γύρω του. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πτήση σκωτία κειμπριτς δουκας δουκισσα

Η Δούκισσα Κάθριν και μελλοντική Queen Consort, όπως θα είναι ο τίτλος της, αφότου ο θρόνος περάσει στον σύζυγό της, περπατούσε πίσω από τον Ουίλιαμ, κρατώντας στοργικά  στην αγκαλιά της, τον μικρότερο γιο τους, τον πρίγκιπα Λούι, ενώ δίπλα της βάδιζε η νταντά της οικογένειας, Μαρία Μποράλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πτήση ουίλιαμ κέιτ
Όταν έφτασαν στη Σκωτία, τους περίμεναν δύο μαύρα Range Rovers, στα οποία η οικογένεια με την γκουβερνάντα επιβιβάστηκαν, με προορισμό το αγαπημένο θερινό παλάτι της βασίλισσας, το μαγευτικό κάστρο  Μπαλμόραλ.