Σκάνδαλο στο Μπάκινγχαμ: Συμμετείχε ο πρίγκιπας Άντριου σε όργιο του Έπσταϊν, με 17χρονη «σκλάβα του σεξ»;

Σε ιδιωτικό τζετ με τον αυτόχειρα μεγιστάνα παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν και την, τότε 17χρονη, φερόμενη «σκλάβα του σεξ» Βιρτζίνια Ρόμπερτς, είχε βρεθεί ο Δούκας του Γιορκ, πρίγκιπας Άντριου, υποστηρίζει ο πιλότος του Έπσταϊν σε κατάθεσή του από το 2016, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η Βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun, ο ισχυρισμός αυτός, που περιλαμβάνεται μάλιστα  σε δικαστικά έγγραφα, είναι ο πρώτος που τοποθετεί τον πρίγκιπα και την ανήλικη τότε Ρόμπερτς μαζί στο αεροπλάνο του Έπσταϊν.

 

Στην κατάθεσή του ο 66χρονος Ντέιβιντ Ρότζερς είπε πως σε ένα ταξίδι πήγε τον Έπσταϊν, τον πρίγκιπα Άντριου και τη Ρόμπερτς στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Όπως αναφέρει η HuffPost Greece, ο μεγιστάνας χρηματιστής, που αυτοκτόνησε πριν λίγο καιρό στο κελί του, κατηγορούμενος για κακοποίηση ανηλίκων και σωματεμπορία, είχε μάλιστα στην κατοχή του, ένα ιδιωτικό νησί, όπου φέρεται να έκανε όργια με ανήλικες.

Η Ρόμπερτς υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε κάνει σεξ μαζί της, ενώ ήταν ανήλικη, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Επίσης, λέει πως η Γκισλέιν Μάξγουελ, κάποτε φίλη του Έπσταϊν, ήταν εκείνη, που του πήγαινε ανήλικες. Ωστόσο η υπόθεση δεν έφτασε στο δικαστήριο.

Ο Ρότζερς δεν αναφέρει κάποιου είδους αδίκημα από τον πρίγκιπα Άντριου κατά τις πτήσεις. Στο πλαίσιο της κατάθεσής του, αναφέρει πως πετούσε το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν, με το οποίο μετέφερε VIP/ διάσημους, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, η Ναόμι Κάμπελ και ο Κέβιν Σπέισι. Επίσης, λέει πως ο Άντριου ήταν στο αεροπλάνο κάποιες φορές- και σε δύο εξ αυτών ήταν με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Όπως υποστηρίζει, η πτήση στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2001, και η Μάξγουελ ήταν μεταξύ των καλεσμένων.

Κατηγορηματική άρνηση από το Μπάκιγχαμ

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς πως ο Άντριου ήταν με τον Έπσταϊν και τη Ρόμπερτς στο αεροπλάνο, υποστηρίζοντας πως η κατάθεση δεν αντέχει σε λεπτομερή εξέταση και ότι ο πρίγκιπας βρισκόταν σε άλλη ήπειρο τις ημερομηνίες που αναφέρονται.

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Δούκας της Υόρκης είχε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί του αντιθέτου είναι ψευδής», είπε ο εκπρόσωπος του παλαιού.