Αρρωστημένο: Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και έκανε ζωντανή μετάδοση!

«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε» λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο διαγράφηκε αλλά είχε προλάβει να το καταγράψει ένας χρήστης του Twitter.

Έξαλλοι είναι οι λάτρεις των ζώων βλέποντας μια νεαρή στο Τέξας των ΗΠΑ να βάζει τον σκύλο της στο στεγνωτήριο ρούχων και να γελά υστερικά μόλις το βάζει σε λειτουργία. Το καημένο τοζώο γυρνούσε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κατοικίδιο ζώο της, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά από την ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα συνέχισε να γελά γυρνώντας την κάμερα προς τον σκύλο της – που κρυβόταν κάτω από το τραπέζι του σαλονιού στην άλλη άκρη του δωματίου – ζητώντας μάλιστα συγνώμη από το σαφώς τρομοκρατημένο κουτάβι της.

 Όποιος αντέχει μπορεί να δει το σοκαριστικό βίντεο

Καταγγελία

Ένας χρήστης του Twitter, που έτυχε να παρακολουθήσει το βίντεο, του μοιράστηκε ξανά και ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες να αναφέρουν την άγνωστη γυναίκα, που είναι από το Ντάλας, σύμφωνα με την New York Post. «Κάποιος να καλέσει την αστυνομία γι’ αυτή την κοπέλα. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να έχουν σκυλιά ή άλλα κατοικίδια. Είναι καταχρηστικός ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται» τουίταρε η χρήστης.

Άλλοι έδωσαν το βίντεο στην τοπική αστυνομία και στην οργάνωση PETA και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο σκύλος από αυτή την γυναίκα. «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Είναι άρρωστο» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να συλληφθεί για κακοποίηση ζώου. Μάθετε ποιος είναι» πρόσθεσε.

Τελικά, κάποιος κατάφερε να βρει τον λογαριασμό στο Instagram αυτής της γυναίκας, αλλά το προφίλ της διαγράφηκε από την κοινωνική πλατφόρμα. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο, αν τελικά επενέβη η αστυνομία και αν συνέλαβε την νεαρή γυναίκα.

Η κακοποίηση ζώων είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα με αυστηρά πρόστιμα για όσους συλλαμβάνονται, αν και ευτυχώς, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει live μετάδοση κακοποίηση ζώου με αυτό τον τρόπο στην χώρα μας.