Τρεις εβδομάδες στην εντατική ο Αλέν Ντελόν - Τώρα «ξεκουράζεται» σε κλινική στην Ελβετία

Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ηλικίας 83 ετών, υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία πριν από κάποιες εβδομάδες, και «ξεκουράζεται» αυτή τη στιγμή σε κλινική στην Ελβετία, γνωστοποίησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γιος του Άντονι Ντελόν.

Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι «άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς», σημείωσε ο Άντονι Ντελόν, διευκρινίζοντας στο κείμενό του, ότι ο ηθοποιός χρειάστηκε να παραμείνει τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Παρίσι.

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία» αναφέρεται στο κείμενο.

«Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitié-Salpêtrière, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί» τονίζεται.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική» συνέχισε ο γιος του ηθοποιού.

«Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το κείμενο.

«Από ιλίγγους και κεφαλαλγίες»

Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά περιοδικά, όπως το Closer και το Voici, είχαν γράψει ότι ο σπουδαίος πρωταγωνιστής υπέστη εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία.

Στα μέσα Ιουνίου, το επαγγελματικό περιβάλλον του Αλέν Ντελόν είχε πει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ηθοποιός εισήχθη στο Αμερικανικό νοσοκομείο στο Νεϊγί σιρ Σέν, καθώς υπέφερε από «ιλίγγους και κεφαλαλγίες προφανώς όχι σοβαρές».

«Συμπτώματα που φαίνεται πως οφείλονται σε μια καρδιακή αρρυθμία από την οποία υπέφερε ο ηθοποιός» είχε εξηγήσει η ίδια πηγή.

«Υποβλήθηκε μονάχα σε προληπτικές εξετάσεις και αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα εξιτήριο» προστίθετο τότε.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ