Έφτιαχνε λίστες με ανθρώπους που ήθελε να «γδάρει» ο μακελάρης του Οχάιο - Σοκαριστικές πληροφορίες στο φως

Ανατριχιαστικές λίστες θανάτου έφτιαχνε από την εποχή που ήταν μαθητής ο 24χρονος μακελάρης του Οχάιο, που σκόρπισε εχθές τον θάνατο, θερίζοντας εννέα ανθρώπους.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται άλλα τοπικά ΜΜΕ, ο διαταραγμένος άνδρας φέρεται να είχε αποβληθεί όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο, επειδή «έφτιαχνε λίστες θανάτου» με συμμαθητές που ήθελε «να βιάσει, να σκοτώσει και να γδάρει».

Όπως αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό site, ο Connor Betts έγραφε τις λίστες σε έναν τοίχο στις τουαλέτες και σε ένα τετράδιο, το οποίο έπεσε τελικά στα χέρια του εκπαιδευτικού προσωπικού. Ο έφηβος μαθητής αρχικά αποβλήθηκε λόγω της σοκαριστικής του πράξης, όμως τελικά του επετράπη να συνεχίσει τις σπουδές του στο Bellbrook High, αφού συνέταξε μια επιστολή απολογίας στα «υποψήφια θύματά του», σύμφωνα με το Dayton 24/7.

Ο πρώην διευθυντής του σχολείου του Betts, Chris Baker, επιβεβαίωσε την αποβολή στην τοπική εφημερίδα Dayton Daily News, λέγοντας ότι δεν διαψεύδει μεν την πληροφορία, αλλά αρνείται να εμπλακεί στην υπόθεση αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Για την ύπαρξη της «λίστας θανάτου» μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ πρώην συμμαθητές του 24χρονου δολοφόνου. Μία πρώην συμμαθήτρια δήλωσε ότι μάντεψε την ταυτότητα του δράστη, όταν μαθεύτηκε η είδηση του μακελειού, μόνο και μόνο επειδή θυμήθηκε τη λίστα. «Ξέρω ότι την είχε φτιάξει. Σχεδίαζε να ανοίξει πυρ στο σχολείο», ανέφερε υπό καθεστώς ανωνυμίας η γυναίκα.

Μια άλλη συμμαθήτρια, που επίσης μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Dayton Daily News, ισχυρίστηκε ότι ο Betts είχε βίαιες φαντασιώσεις – συμπεριλαμβανομένης μίας που περιλάμβανε το δέσιμο της συμμαθήτριάς του και το μαχαίρωμα στο λαιμό της. Η φαντασίωση ήταν τόσο μακάβρια που ακόμα και ο ίδιος ο νεαρός τότε Betts είχε τρομάξει.

«Ήξερε ότι δεν είναι νορμάλ. Είχαμε μιλήσει εκτενώς για αυτό και του πρότεινα να αναζητήσει βοήθεια», ανέφερε η γυναίκα για την συζήτηση που είχε λάβει χώρα πριν από περίπου μια δεκαετία.

meganbetts
Ο Κόνορ Μπετς με την αδελφή του Μέγκαν
Η νεαρή είχε πάει με τους γονείς της στην αστυνομία και είχε αναφέρει το περιστατικό, ωστόσο είχε νιώσει ότι «δεν την είχαν λάβει σοβαρά», παρά το γεγονός ότι ο νεαρός την είχε συμπεριλάβει στην «λίστα θανάτου του».

Ένας άλλος συμμαθητής του δράστη τον περιγράφει «κάπως αλλόκοτο». «Είχε σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ και έκανε αστεία για τον θάνατο. Φορούσε μόνο μαύρα. Θυμάμαι ότι περιβαλλόταν συνεχώς από αρνητική ενέργεια», αναφέρει.

Νεκρή και η αδελφή του

Όπως έγινε γνωστό, η  22χρονη Μέγκαν Μπετς, η μικρή αδερφή του δράστη, είναι το νεότερο θύμα του 24χρονου «πιστολέρο».

Σπούδαζε στο κολέγιο και βρισκόταν έξω από το μπαρ με το αγόρι της, που είναι τραυματίας. Η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν ο Κόνορ Μπετς στόχευσε την αδερφή του ή «έτυχε» να βρεθεί μπροστά του και να την σκοτώσει.