Όταν ο πρίγκιπας καθάριζε τουαλέτες στην Χιλή

Τρεις μήνες ως εθελοντής με τον βρετανικό οργανισμό για την αειφόρο ανάπτυξη  Raleigh International, που εργάζεται πάνω σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά projects σε χώρες της Νοτίου Αμερικής, πέρασε ο πρίγκιπας William.

O  William ταξίδεψε στην Χιλή λίγο πριν τα φοιτητικά του χρόνια και κατά  διάρκεια της εργασίας του με τη Raleigh, κι εκεί  έκανε ένα σωρό χειρωνακτικές εργασίες. Όσοι τον γνώρισαν τότε, λένε ότι απόλαυσε πραγματικά την εμπειρία.

Στο βιβλίο της Kate: The Future Queen, η royal expert και βιογράφος, Katie Nicholl περιγράφει το πρόγραμμα του Πρίγκιπα William στη Χιλή:

«Ο William παρέμεινε στη Χιλή για τρεις μήνες. Από τη στιγμή που έφτασε, θέλησε να γνωρίσει τους χώρους και τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ίδιο ταξίδι. Ο επικεφαλής της ομάδας Graham Hornsey, ένας άνθρωπος που έζησε τον Πρίγκιπα από κοντά γι’ αυτό το διάστημα, λέει ότι ο William ήταν ένα πολύ προσγειωμένο παιδί και αξιοπρεπής νέος».

Ο Hornsey περιγράφει επίσης: «Ο William ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά και μου έκανε εντύπωση το πόσο φυσιολογικός ήταν. Επίσης, μας ζήτησε να του συμπεριφερόμαστε όπως σε όλους τους άλλους. Όταν είδατε να καθαρίζει τις τουαλέτες δεν το έκανε για τις κάμερες. Πραγματικά, καθάριζε τις τουαλέτες».

Δείτε ένα απόσπασμα από τα δελτία ειδήσεων που προέβαλαν πλάνα από τις δραστηριότητες του πρίγκιπα  Wiliam mστη Χιλή:

 

πηγή:www.peoplegreece.com