Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της Μέγκαν και του Χάρι

Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και το μωρό γεννήθηκε το πρωί της Δευτέρας, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναμένεται να δει σήμερα τον νέο της δισέγγονο, δύο 24ωρα μετά τον τοκετό όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association. Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ που διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το δύο ημερών αγοράκι, βάρους 3,26 κιλών, γεννήθηκε προκαλώντας φρενίτιδα στους απανταχού φαν του πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας. Το παιδί είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και όγδοο δισέγγονο της Ελισάβετ. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το όνομα που θα επιλέξουν για το παιδί, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να «οργιάζουν».


Όπως σχολιάζουν αναλυτές του «βασιλικού ρεπορτάζ», οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι συχνά επιλέγουν κλασικά μικρά ονόματα, όπως Άρθουρ, Άμπερτ, Σέιν, Φίλιπ ή Τζέιμς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του να κάνουν μια αντισυμβατική επιλογή για τον νεογέννητο γιο τους.

Αν προτιμήσουν ονόματα στενών συγγενών τους, πιθανό είναι το «Κάρολος» – όπως ο παππούς του μωρού και διάδοχος του βρετανικού θρόνου– ή «Φίλιππος», από τον δούκα του Εδιμβούργου, τον προπάππου, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Στο γραφείο στοιχημάτων William Hill προκρίνεται το «Αρθούρος», ενώ στο Paddy Power μεταξύ των φαβορί είναι τα «Αλέξανδρος» και «Ιάκωβος».