Είναι αγόρι! Συγκλονιστικός μέσα στην χαρά και τη συγκίνησή του, ο πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσε ότι είναι πια πατέρας...

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, στις 05:26 τα ξημερώματα, ιδιωτικά, χωρίς κανένα ΜΜΕ, να αντιληφθεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της υπό έλεγχο δημοσιότητας, που είχε αποφασίσει να κρατήσει το ζευγάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μάλιστα είχε αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο, από τις 20 Μαρτίου περιμένοντας την έλευσή του μωρού. Η  τελευταία εμφάνισή της δούκισσας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είχε γίνει στις 19 Μαρτίου, όταν μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι, υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων, για την φονική επίθεση στο Κράισττσερτς, της Νέας Ζηλανδίας.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ ότι ο τοκετός της δούκισσας του Σάσσεξ βρίσκεται σε εξέλιξη, ένας συγκινημένος, αλλά και συγκινητικός Πρίγκιπας Χάρι, έκανε την έκπληξη.

Βγήκε από το νέο σπίτι των Σάσεξ, στο Φρόγκμορ Κότατζ, στους κήπους του κάστρου του Ουίνδσορ, (όπου μόλις πέρσι στις 19 Μαίου, είχε τελεστεί και ο γάμος τους), για να συναντήσει τους εκπροσώπους του Τύπου, που κατοικοέδρευαν επί μέρες στο σημείο, για να τους ανακοινώσει ενθουσιασμένος, ότι το μικρό αγόρι, που κάποτε είχε συγκλονίσει τον κόσμο, αποχαιρετώντας την πρόωρα χαμένη μητέρα του, την αξέχαστη Πριγκίπισσα της Ουαλίας και κοσμαγάπητη Lady Diana, γράφοντας απλά “Mummy”, πάνω σε ένα μπουκέτο λουλούδια, είναι πια πατέρας…

Tribute to Princess Diana on Her 10th Death Anniversary :'( R.I.P Princess Diana <3 <3 <3 The card from 12-year-old Prince Harry that sat atop the flowers on Princess Diana's coffin read simply, "Mummy"

It’s a boy! «Για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις»

Στις 14.41 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο τη γέννηση του πρώτου του παιδιού: «Η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι σήμερα το πρωί. Είμαι υπερήφανος για την γυναίκα μου. Ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις».

prince-harry-happy-speech

Ο Δούκας πρόσθεσε ότι με την Μέγκαν, είχαν επιλέξει να μην μάθουν το φύλο του μωρού τους, πριν την σημερινή μεγάλη ημέρα και πως ακόμα σκέφτονται το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

Το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και 4ο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου γεννήθηκε υγιές και αρτιμελές, ζυγίζοντας 3 κιλά και 180 γραμμάρια και φέρνοντας τόνους χαρά στους οικείους του, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας, που είχε τον αγαπημένο του πρίγκιπα, μπαμπά πλέον, να βιώνει την πιο μεγάλη στιγμή της ζωής του.

Την γέννηση του μικρού Πρίγκιπα ανακοίνωσε το ευτυχισμένο ζευγάρι και στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας μόνο τρεις λέξεις σε φόντο μπλε: It’s a BOY!

 

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 05.26 το πρωί(07:26 ώρα Ελλάδας)και ζυγίζει 3 κιλά και 200 περίπου γραμμάρια. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στην γέννα και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με πρώτη βάσει Πρωτοκόλλου την ίδια την βασίλισσα.

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ είναι δίπλα στην κόρη της. Τόσο ή Μέγκαν όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους.

Το αγοράκι, που γεννήθηκε κάτω από το ωροσκόπιο, του Ταύρου και το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί, σε διάστημα λίγων ημερών, είναι το πρώτο παιδί, του βασιλικού  ζεύγους και έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Για την 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ II και τον 97χρονο Δούκα του Εδιμβούργου, είναι το όγδοο δισέγγονο και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας, όντας άλλωστε το πρώτο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που φέρει και αμερικανική ρίζα.

Το βέβαιο είναι ότι το νέο βασιλικό μωρό, θα παρουσιαστεί στον κόσμο, που ανυπομονεί να το γνωρίσει σε λίγες ημέρες, όπως διαβεβαίωσε ο πανευτυχής μπαμπάς του.