Ετοιμάζονται να...κουνήσουν μαντήλι στο παλάτι Μαρκλ και Χάρι

Το πριγκιπικό ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί το οποίο τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να είναι κορίτσι, μετακόμισε πρόσφατα στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Γουίνσδορ μετά από ανακαίνιση που κόστισε 3 εκατ. λίρες.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα σημειώνουν ότι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι είναι πρόθυμοι να βρουν ένα δεύτερο σπίτι στην Καλιφόρνια και γι’ αυτό αναζητούν το κατάλληλο.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μηχανορραφεί για να τους στείλει στην Αφρική, ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ ελπίζει πως θα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

«Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει σίγουρα ένα μέρος στο Λος Αντζελες, αγαπά την πόλη, τον τρόπο ζωής και το κλίμα», λέει πηγή στη Sun. «Τελικά είναι ένα κορίτσι της Καλιφόρνιας εκεί μπορεί να αναπνεύσει πιο εύκολα», προσθέτει.

Η  Μαρκλ γεννήθηκε στην Καλιφόρνια πριν μετακομίσει στο Τορόντο για να συνεχίσει την καριέρα της στην ηθοποιία, όπου και έζησε για έξι χρόνια. Στην πόλη του Καναδά ζούσε, όταν γνώρισε και τον πρίγκιπα Χάρι.

«Η διαμονή εκεί θα μπορούσε να της δώσει μια κάποια ελευθερία και ανεξαρτησία τόσο από το παλάτι όσο και από τον Τύπο και να της χαρίσει περισσότερο έλεγχο στη ζωή της και στους γύρω της», σημειώνει το δημοσίευμα για την Μέγκαν Μαρκλ. «Είναι η δούκισσα του Σάσεξ, αλλά θα μπορούσε να γίνει η βασίλισσα του Λος Αντζελες», προσθέτει.

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι ελπίζει να μεγαλώσει το παιδί του σε ένα «λιγότερο περιοριστικό» περιβάλλον – παρόμοιο με αυτό που μεγάλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Οπως και να έχει όλοι αυτό που περιμένουν είναι να φέρει στον κόσμο το παιδί της η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όπως φαίνεται δεν θα γεννήσει στο σπίτι, όπως επιθυμούσε, καθώς θα γίνει πρόκληση τοκετού.