Η Νταϊάνα θα ζούσε αν φορούσε ζώνη - Ο τραυματισμός της, σπάνιος όσο και η ίδια - Ήταν μικροσκοπικός, αλλά σε "λάθος σημείο"

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστυχήμα που συγκλόνισε τον πλανήτη και έκοψε το νήμα της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Θα είχε επιβιώσει αν φορούσε τη ζώνη της», τονίζει διακεκριμένος παθολόγος.

Ο Dr Richard Shepherd, ο οποίος γράφει βιβλίο για την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας, τονίζει μάλιστα πως ο τραυματισμός της από το δυστύχημα ήταν «μικροσκοπικός», «σε λάθος σημείο», αλλά και εξαιρετικά «σπάνιος».

Αποτέλεσμα εικόνας για Νταιάνα

«Η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι θα είχε εμφανιστεί από δύο μέρες αργότερα, με σπασμένα κόκαλα και μελανιές εάν φορούσε τη ζώνη της», σημειώνει ο παθολόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μάλιστα, ο Dr Richard Shepherd επανεξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία και αμφισβήτησε κάθε θεωρία συνωμοσίας που αφορά το θάνατό της.

Σπάνια ως το… μοιραίο τραύμα της…

 

«Το τραύμα της είναι πολύ σπάνιο. Δεν έχω δει σε όλη μου την καριέρα κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω να δω ξανά. Ήταν ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, αλλά στο λάθος σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε μαζί με τον τελευταίο σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ, στην σήραγγα κάτω από τη γέφυρα d’ Alma στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, σκορπίζοντας στη θλίψη και το πένθος όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.