Δέκα βρέφη έχασαν την ζωή τους από ριλάξ της Fisher Price – Τι λέει η εταιρία

Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι 10 βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χρησιμοποιούσαν το ριλάξ Rock ‘N Play, της Fisher Price!

Η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και η Fisher Price ανακοίνωσαν την Παρασκευή πως οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο ριλάξ  πρέπει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν αν τα μωρά τους έχουν φτάσει σε ηλικία να μπορούν να γυρίσουν από ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι!

Η δραματική προειδοποίηση για το ριλάξ Rock ‘N Play της Fisher Price έρχεται μετά την αποκάλυψη πως 10 βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους από το 2015 έως σήμερα. Τα βρέφη ήταν ηλικίας τουλάχιστον τριών μηνών και έχασαν τη ζωή τους ενώ γύρισαν από ανάσκελα, μπρούμυτα ή στα πλάγια.

Στη δική της προειδοποίηση η Fisher Price έχει ζητήσει από τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ριλάξ μόλις τα βρέφη φτάσουν σε σημείο να μπορούν να γυρίσουν και υπάρχει φόβος να πέσουν: «Οι θάνατοι που έχουν αναφερθεί δείχνουν ότι κάποιοι καταναλωτές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το προϊόν όταν τα παιδιά είναι πλέον σε ηλικία να μπορούν να γυρίζουν και χωρίς να χρησιμοποιούν το σύστημα συγκράτησης με ιμάντα τριών σημείων» ανέφερε η εταιρία.