Ο αποχαιρετισμός της «Μπρέντα» στον «Ντίλαν» και η κατάρα του Beverly Hills

Η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας για τον θάνατο του «Ντίλαν» στο People θυμάται εκείνη την τελευταία τους συνάντηση:

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου. Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο», είπε η Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρετώντας τον Λουκ Πέρι.

Η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας για τον θάνατο του «Ντίλαν» στο People θυμάται εκείνη την τελευταία τους συνάντηση: «Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Μπήκα και ήταν εκεί, χαμογελώντας, με την Πέννι στο κρεβατάκι της κάτω από το τραπέζι, όσο ευτυχισμένος θα μπορούσε να είναι.Δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει, τον Λουκ να με κοιτά με εκείνο το χαμόγελο και τον τρόπο που έλεγε «Σαν»».

 

View this post on Instagram

 

❤️ @theshando

A post shared by DARREN MARTIN (@the9021bro) on

Η «κατάρα»

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάνε οι ετοιμασίες του Fox για να κάνει reboot στη σειρά Beverly Hills. Το εγκεφαλικό επεισόδιο του Λουκ Πέρι, του Ντίλαν της σειράς, το πρωί της Πέμπτης αποδείχτηκε μοιραίο για την ζωή του. Μετά κι απ΄αυτό αρκετοί μιλάνε για μια κατάρα που άφησε η σειρά.

Είναι μια πραγματικότητα ότι στα παλιότερα χρόνια, οι μεγάλες επιτυχίες στιγμάτιζαν τους ανθρώπους που τις απάρτιζαν. Το Beverly Hills, όπως το Baywatch και τα Φιλαράκια, ακολούθησαν και πολύ μετά το τέλος τους τους ηθοποιούς, ώστε ελάχιστοι ξέφυγαν πραγματικά από την ούγια.

Στην περίπτωση του Beverly Hills όμως, τα πράγματα μοιάζουν πιο ζοφερά. Ο θάνατος του Λουκ Πέρι δεν είναι το μόνο τραγικό γεγονός σε πρωταγωνιστή της σειράς. Το πιο γνωστό είναι το πρόβλημα της Σάνεν Ντόχερτι. Η 47χρονη Σάνεν εδώ και 4-5 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, έχει προβεί αρκετές φορές σε αναρτήσεις που συγκλονίζουν.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ είχε επίσης μια συνταρακτική εμπειρία το 2016. Ήταν τότε που έπαθε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να περάσει τους επόμενους τρεις μήνες στο νοσοκομείο. Όχι απλά για να αναρρώσει. Αλλά και για να του ξαναφτιάξουν μέρη του σώματός του. Τα πόδια, τη μύτη, το στόμα, αλλά και το κρανίο που σύμφωνα με τον ίδιο υπέστη μια ανασύνθεση από τους γιατρούς.

Η Τζένι Γκαρθ είχε εξομολογηθεί το 2009 το πρόβλημα με την καρδιά της. Όπως και ο πατέρας της, η Γκαρθ ζει με καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από μια προβληματική βαλβίδα η οποία δε μπορεί να συγκρατήσει το αίμα. «Είναι κάτι πολύ σύνηθες» λέει η Γκαρθ, «οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν. Απλώς δεν το ξέρουν».

Λιγότερο σημαντική θέση, αφού δεν πρόκειται για πρόβλημα υγείας, κατέχει η Τόρι Σπέλινγκ που βρίσκεται στα οικονομικά τάρταρα και περιμένει το reboot της σειράς για να βρει κάποια έσοδα.

Ίσως αυτό το reboot να βοηθήσει για να κλείσει αυτός ο «μαύρος» κύκλος ατυχίας…