Δεν χορταίνουν... αποκαλύψεις τα παιδιά, που φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ο Michael Jackson

Την Neverland την άφησαν προ πολλού, όμως η μνήμη του Michael Jackson, ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ποπ σκηνής, δεν αφήνεται να ησυχάσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για jackson mtv 1995

Έναν μήνα μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland στο φεστιβάλ του Sundance, τα δύο από τα πολλά θύματα του Μάικλ Τζάκσον περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων,  όσα υποστηρίζουν, ότι βίωσαν στο σπίτι του popstar. Αυνανισμός, στοματικό σεξ και πολλά ακόμα «εγκλήματα» σε δύο παιδιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για jackson mtv

Ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ έχουν δεχτεί αρκετά από τα πυρά της οικογένειας και των δικηγόρων του Τζάκσον. Από τη στιγμή όμως που αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για όσα τους έκανε, δεν υπάρχει γυρισμός. Κι είναι οι περιγραφές τους σε συνέντευξη τους στο CBS News που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την σχεδόν κατεστραμμένη υστεροφημία του MJ.

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά κακοποίηση jackson

Όπως ανέφερε και το ντοκιμαντέρ, ο Μάικλ Τζάκσον είχε δελεάσει τους γονείς των δύο παιδιών να μείνουν λίγο παραπάνω στη Neverland. Παράλληλα, δίνοντας τους δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, κατάφερνε να τους διώχνει από το σπίτι. Χαρακτηριστικά, μια φορά τους είχε στείλει εκδρομή στο Γκραν Κάνιον. Έτσι, είχε όλο το πεδίο ελεύθερο για να προχωρήσει στις πράξεις του.

Ο Ρόμπσον εξηγεί ότι από την πρώτη στιγμή ο Τζάκσον φερόταν με μια επιτηδευμένη στοργή χαϊδεύοντας του το κεφάλι. Μόλις από το δεύτερο βράδυ παρουσίας του εκεί, ο Τζάκσον τον απομόνωσε. Στο δωμάτιο που ήταν μαζί μετέφερε τα χάδια του στον καβάλο του 10χρονου τότε Ρόμπσον. Σιγά σιγά τον έγδυσε και του έκανε στοματικό έρωτα. Στόχος του ήταν να δείξει στο μικρό αγόρι πως να κάνει κι αυτό το ίδιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά κακοποίηση jackson

«Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ Τζάκσον στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι. Μετά μου έκανε στοματικό σεξ και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σε εκείνον. Μέρες πριν είχε ξεκινήσει αυτή την στοργική επαφή, ώστε έφτασα στο σημείο να τον βλέπω σαν πατέρα μου.».

Η δικαιολογία των πράξεων του Μάικλ Τζάκσον προς τον Ρόμπσον ήταν ο Θεός. «Ο Θεός μας έφερε κοντά» του έλεγε. «Αγαπιόμαστε μεταξύ μας κι αυτό είναι μια εκδήλωση της αγάπης μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά κακοποίηση jackson

Ένα εξίσου σοκαριστικό αφορά στις νουθεσίες του Μάικλ Τζάκσον. Ο Ρόμπσον αποκαλύπτει ότι από την πρώτη στιγμή ο Τζάκσον του εξήγησε ότι αν μαθευτούν όσα κάνουν, θα πάνε φυλακή και θα καταστραφούν οι ζωές τους. Έβαζε και το παιδί στην ίδια μοίρα. Γι΄αυτό κιόλας όταν έφτασε η υπόθεση στο δικαστήριο, δεν έκανε λόγο για βιασμό, για σεξουαλική κακοποίηση. Περιέγραφε αγάπη.

Από την άλλη, ο Σέιφτσακ ανέφερε ότι στην περίπτωση του η «διδασκαλία» ξεκίνησε με φιλί με γλώσσα, αυνανισμό και στη συνέχεια πέρασε σε στοματικό σεξ. «Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν «αγαπώ αυτό το άτομο και θέλω να το κάνω χαρούμενο». Μου έλεγε ότι ήμουν ο πρώτος του. Αλλά ως παιδί δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτό» αναφέρει ο Σέιφτσακ.

Οι δύο άντρες θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να μιλήσουν για τα τραγικά τους βιώματα. Στις 3 Μαρτίου το HBO θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland τηλεοπτικά. Την προβολή θα ακολουθήσει συνέντευξη των δύο με την Όπρα Γουίνφρεϊ.