Βενεζουέλα: Εισβολή των ειδικών δυνάμεων στο σπίτι του καταγγέλλει ο Γκουαϊδό...

Επιχείρηση σύλληψης της συζύγου του καταγγέλλει ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, καθώς μέσω Twitter, κατήγγειλε προ ολίγου, έφοδο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Βενεζουέλας στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, o Χουάν Γκουαϊδό κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του Καράκας, εισέβαλαν στο σπίτι του, αναζητώντας τη σύζυγό του. Ο ίδιος από την πλευρά του ζητά από τους ξένους διπλωμάτες να μεταβούν μαζί του στην οικία του.

Πριν λίγο, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας γνωστοποίησε το γεγονός στο twitter, λέγοντας ότι οι ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σπίτι του και καθιστά υπεύθυνο «τον πολίτη Νικολάς Μαδούρο, για την ακεραιότητα της κόρης του, που βρίσκεται εκεί».

«Θα σας καταστήσω υπεύθυνους για κάθε εκφοβισμό του παιδιού μου, που είναι μόλις 20 μηνών»,  είπε στο τέλος μιας δημόσιας εκδήλωσης ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός «πρόεδρος» της Βενεζουέλας με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες υποστηρίζουν τον Γκουαϊδό, έχουν προειδοποιήσει το καθεστώς Μαδούρο εδώ και αρκετές ημέρες για «σοβαρές συνέπειες» η κυβέρνηση της Βενεζουέλας βλάψει τον Γκουαϊδό.