Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Ισπανία - Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγγελούδι

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όσων συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού αλλά και τις ευχές μιας ολόκληρης χώρας για το δίχρονο αγγελούδι, η επιχείρηση απεγκλωβισμού δεν είχε αίσια έκβαση.

Τα μέλη ενός σωστικού συνεργείου, ανάμεσά τους μηχανικοί και εργαζόμενοι σε ορυχεία, ανέσυραν τελικά νεκρό το αγοράκι δύο ετών, στη 01:25, (02:25 ώρα Ελλάδας), τη νύχτα, όταν τελικά κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο, όπου το παιδί είχε πέσει σε στενό και βαθύ πηγάδι στη νότια Ισπανία.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή αξιωματούχος της περιφέρειας της Ανδαλουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι Ο 2χρονος Γιουλέν Ροσεγιό έπεσε την 13η Ιανουαρίου στο πηγάδι με διάμετρο 25 εκατοστών. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο Γιουλέν έχει εγκλωβιστεί κάτω από έναν σωρό από πέτρες και χώμα, σε βάθος περίπου 70 μέτρων.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα οι προσπάθειες εντοπισμού του δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία από την αρχή που έγινε γνωστό το περιστατικό, προσπαθεί να διαπιστώσει τις αιτίες, ανακρίνοντας τους γονείς, τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου και τα πρόσωπα που έσκαψαν το πηγάδι, διαμέτρου 25 εκατοστών.

Η τραγικότητα της απώλειας, του δίχρονου παιδιού, εντείνεται πέρα από κάθε λογική, με το γεγονός, ότι η ίδια οικογένεια, έχει χάσει ένα ακόμη αγοράκι το 2017. Το τρίχρονο τότε αδελφάκι του μικρού Γιουλέν, είχε εκπνεύσει από καρδιακή ανακοπή, στη διάρκεια και πάλι μίας εκδρομής, που εξελίχθηκε όμως στην απόλυτη τραγωδία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ