Καθένας με τον... πόνο του: Έθεσε θέμα για τα γραμματοκιβώτια, ενώ συζητιόταν η πρόταση μομφής!

Κι εκεί που ο κόσμος καιγόταν, μια βουλευτής θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να καταθέσει την πρότασή της για το σωστό ύψος στο οποίο πρέπει να είναι η σχισμή των γραμματοκιβωτίων! Αυτό, την ώρα που παιζόταν η τύχη της κυβέρνησης Μέι, κατά την συζήτηση της πρότασης μομφής εναντίον της, και η πορεία  του Brexit.

Η Βίκι Φορντ, βουλευτής των Συντηρητικών εκμεταλλεύτηκε τη διαδικασία που της επιτρέπει να πάρει τον λόγο και αναφέρθηκε στο χαμηλό ύψος των γραμματοκιβωτίων και στα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τους ταχυδρόμους, οι οποίοι υποφέρουν από πόνους στην πλάτη επειδή αναγκάζονται να σκύβουν για να ρίχνουν τα γράμματα.

Υπενθύμισε μάλιστα τον όρο της ΕΕ να τοποθετούνται σε ύψος τουλάχιστον 70 εκατοστών τα γραμματοκιβώτια. «Δεν είναι κακές όλες οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Και, ειδικά αυτήν την ημέρα, δεν θα ήταν ωραίο να βρούμε τουλάχιστον μία που θα μας ενώσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ομιλία της προκάλεσε αρκετά κωμικά σχόλια στα social media. «Επειδή μοίραζα κι εγώ εφημερίδες όταν ήμουν μικρός, καταλαβαίνω πλήρως το πρόβλημα. Ωστόσο, νομίζω ότι η κυβέρνησή μας έχει πιο σοβαρά θέματα να συζητήσει σήμερα το απόγευμα», έγραψε κάποιος, αναφέρει το AFP σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Καμιά φορά η δημοκρατία μας είναι για γέλια», σχολίασε άλλος. «Ζούμε σε μια τρελή εποχή», ήταν η ανάρτηση ενός ακόμη χρήση του Twitter.