Πυροβολισμοί σε κέντρο μπόουλινγκ στο Λος Άντζελες- Τρεις νεκροί μέχρι στιγμής

Τουλάχιστον 3 νεκροί και 4 τραυματίες υπάρχουν από πυροβολισμούς σε περιστατικό κοντά στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην αίθουσα μπόουλινγκ Gable House Bowl στο Τόρνας, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια μακριά από την περιοχή του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλούνται οι Los Angeles Times, πριν από τους πυροβολισμούς στο Gable House Bowl είχε σημειωθεί «άγριος τσακωμός».

Αστυνομικός δήλωσε ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν και στον χώρο στάθμευσης, όπου περίπου τρεις με πέντε άνθρωποι έχουν πέσει στο έδαφος. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει στο έδαφος μέσα και έξω από το Gable House», πρόσθεσε.

Oι αρχές καλούν τους πολίτες «να αποφύγουν την περιοχή».

Το Τόρνας είναι περίπου 20 μίλια μακριά από την περιοχή του Λος Άντζελες.  Αυτή την ώρα έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός προσώπου που άνοιξε πυρ «ρίχνοντας πολλά θύματα κάτω», σημείωσε η αστυνομία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει, μιλώντας στους «The Los Angeles Times»: «Πριν από τους πυροβολισμούς, όλοι ακούγαμε έναν έντονο καβγά. Χωρίς να το καταλάβουμε μετά τον καβγά ακούστηκαν πυροβολισμοί και εμείς τρέξαμε να κρυφτούμε και να καλυφθούμε μέσα από το μπαρ. Άκουσα τέσσερις πυροβολισμούς».
«Έγινε ένας τσακωμός και μετά ακούσαμε 9 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας άλλος άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά του καθώς έφευγε.