Τι γύρευε στο στακατζίδικο η Κέιτ Μίντλετον και τα πριγκιπόπουλα;

«Καθώς χάζευα τα ράφια, παρατήρησα μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα που περπατούσε στο διάδρομο και σκέφτηκα ”αυτό το πρόσωπο κάπου το ξέρω”… Μια δούκισσα με τα πριγκιπόπουλα σε στοκατζίδικο είναι μια εικόνα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Η Σάρα Ντάνιελς, μια δασκάλα, η οποία έκανε χθες τα ψώνια της σε μεγάλο πολυκατάστημα με εκπτωτικά προϊόντα κοντά στο Σάντριχαμ, είδε μπροστά της την Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η βασιλική οικογένεια περπατούσε  στους διαδρόμους με τα είδη σπιτιού, πριν πάει στο τμήμα παιχνιδιών.

«Μετά άκουσα τον πρίγκιπα Τζορτζ να λέει ”Σάρλοτ πάρε αυτό” και τότε αντιλήφθηκα ποιοι είναι.» είπε η Σάρα Ντάνιελς. «Φαίνονταν σαν μια υπέροχη οικογένεια που έχει βγει για τα ψώνια της μια μέρα πριν την παραμονή Χριστουγέννων. Ηταν υπέροχο που είδαμε την Κέιτ να ψωνίζει με τα παιδιά της σε ένα εκπτωτικό κατάστημα, όπως όλοι μας».

Ο Τζόρτζ ήθελε δεινοσαυράκια

Η κυρία Ντάνιελς περιέγραψε ακόμη ότι κάποια στιγμή η Σάρλοτ κάθισε κάτω, με την Κέιτ, η οποία φορούσε τζιν, χαμηλοτάκουνες μπότες και τζάκετ, να της λέει «σήκω πάνω».

Στη συνέχεια ο Τζορτζ ρώτησε αν θα μπορούσαν να αγοράσουν κάτι δεινοσαυράκια αλλά δεν πήρε απάντηση από την μητέρα του.

Εξω από το κατάστημα υπήρχαν παρατεταγμένα Range Rovers και φυσικά υπήρχαν παντού αστυνομικοί.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ, όπου οι Κέιμπριτζ διατηρούν δικό τους σπίτι, στο Νόρφολκ. Εκεί άλλωστε έμεναν μονίμως μέχρι και πέρυσι.

Δωράκια της τελευταίας στιγμής

Η βρετανική βασιλική οικογένεια λέγεται ότι τα Χριστούγεννα ανταλλάσσει αστεία δώρα με τη λογική το φθηνότερο είναι το καλύτερο και το πιθανότερο είναι η Κέιτ να επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσει κάποια τέτοια δωράκια της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με τη δασκάλα η Κέιτ ψώνισε παιδικά βιβλία, καδράκια και είδη ζωγραφικής.