Ο Άι Βασίλης... Ομπάμα σκορπίζει τη χαρά σε παιδιά που νοσηλεύονται, φέρνοντας δώρα [video]

“Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από εκείνη των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να σκορπίσετε χαρά” είπε ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά από την μεταμφίεσή του.

Όχι, δεν είναι η εποχή του Χάλογουιν. Ο Μπαράκ Ομπάμα μεταμφιέστηκε σε… Άι Βασίλη και σκόρπισε τη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιών στην Ουάσινγκτον.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, και ο πρώην Πρόεδρος, γεμάτος ενθουσιασμό και συγκίνηση μοιράστηκε την επομένη την μοναδική εμπειρία που είχε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος μοίρασε δώρα στα παιδιά φορώντας το σκούφο του Άγιου Βασίλη.

«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων».

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες διακοπές για τα εκπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του Children’s National» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter μετά την επίσκεψη. «Και ευχαριστώ που μου κάνατε τη χάρη να είμαι ο ο αντικαταστάτης του Σάντα».