Ο μπέμπης που δεν μπορούσε να φάει την μπανάνα προκάλεσε οργή στο instagram!

«Ήταν απλά ένα αθώο βίντεο όπως αυτά που βλέπεις στο Instagram και μετά προχωράς στη ζωή σου. Αλλά τότε άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια όπως «πώς μπορείς να είσαι τόσο σκληρή;» ή «πώς μπορείς να βασανίζεις έτσι ένα μικρό παιδί;»

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 32χρονη Κέιτ Νίσεν από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όταν αποφάσισε να τραβήξει βίντεο από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γιου της να φάει μπανάνα ενώ φόραγε τα μπρατσάκια του και να το ανεβάσει στον  λογαριασμό της στο Instagram.

Το βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές, προκάλεσε την μήνι χρηστών που άρχισαν να της στέλνουν σκληρά μηνύματα και να την κατηγορούν για «εκφοβισμό», «τρομοκρατία», «βασανιστήρια» ή «παραμέληση» στον ήλιο.

 

«Όλοι έσπευσαν να με κατακρίνουν» είπε η μητέρα που περιγράφει την σκηνή: «Καθόμουν και έπινα το τσάι μου και λίγο μετά, ο Ρέμι είδε το φαγητό. Πάντα θέλει να τρώει. Έτσι, βγήκε από την πισίνα και πήρε την μπανάνα από το χέρι μου» είπε. «Κατάλαβα τι θα συνέβαινε κι έτσι έβγαλα το τηλέφωνό μου. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ και να μην γελάσω όσο τραβούσα το βίντεο» .

Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, πάντως, η μητέρα του Ρέμι του έδωσε την μπανάνα. Όταν μοιράστηκε το βίντεο, δεν το πολυσκέφτηκε. «Ήταν αστείο… η οικογένεια και οι φίλοι μου, όλοι γέλασαν. Τα σχόλιά τους ήταν πολύ θετικά» πρόσθεσε.

«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι θα γελούσαν και σε κανένα σημείο δεν ήταν κακόβουλο. Αλλά μετά, άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια. Ως μητέρα πραγματικά τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα σχόλια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) on

Η απάντησή της

Η 32χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα trolls σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

«Πότε εισήλθαμε σε έναν κόσμο που απαγορεύεται να γελάσουμε με τα παιδιά μας; Υπήρξε μια ολόκληρη τηλεοπτική σειρά που έκανε πλάκες σε ανθρώπους (ανάμεσά τους και παιδιά) που έκαναν ανόητα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι οι γονείς δεν είναι ευγνώμονες για τα παιδιά τους, ότι ενδιαφέρονται λιγότερο γι’ αυτά ή ότι εύχονται να μην υπήρχαν. Επειδή τράβηξαν βίντεο τον γιο μου που πήρε την μπανάνα μου και προσπάθησε να την φάει; Πού έχει καταντήσει ο κόσμος μας; Σοβαρά τώρα, αναρωτιέμαι».