Becoming... Μόλις δύο εβδομάδες στα ράφια και έγινε το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018

Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει το νεοκυκλοφόρητο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα είναι γεγονός! Σίγουρα το έχετε καταλάβει…

Τα (διάσημα) απομνημονεύματα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έχουν ήδη πωληθεί σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Penguin Random House, που βλέπει τα έσοδά του να εκτοξεύονται λεπτό προς λεπτό.

Ο εκδοτικός οίκος επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan, σύμφωνα με την οποία το «Becoming» είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η Μισέλ Ομπάμα ξεκίνησε περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα μεταβεί στο Παρίσι, την προσεχή Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στην βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του «Becoming».

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Και κάπως έτσι, θα συνεχίσει να καταγράφει νέα ρεκόρ.