Το "θρίλερ" της υπόθεσης Κασόγκι συνεχίζεται με νέα ευρήματα

Το “θρίλερ” και τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι συνεχίζεται, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως.

Ίχνη υδροχλωρικού οξέος και άλλων χημικών ουσιών εντόπισαν οι Αρχές στον πάτο του πηγαδιού που βρίσκεται στο σπίτι του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Τούρκου Γενικού Εισαγγελέα.

Όπως προκύπτει, η σορός του δημοσιογράφου διαλύθηκε σε οξύ μέσα σε ένα χώρο της κατοικίας του προξένου Μοχάμεντ αλ Οταΐμπι, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο βδομάδων από την ημέρα της δολοφονίας, μέχρι και τη μέρα που οι τουρκικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του προξένου.

Σημειώνεται ότι το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του Σαουδαραβικού προξενείου είχε αρχικώς απορριφθεί από τους αξιωματούχους του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν υπήρχαν ένα ή δυο πηγάδια, ένα στην κατοικία του προξένου και ένα στο προξενείο. Το Γραφείο του Τούρκου Εισαγγελέα συνεχίζει την έρευνά του για τη δολοφονία.