Το μοντέλο της ...αθλιότητας, φωτογραφίζεται γυμνή μέσα στην Αγία Σοφία

Να βεβηλώνει θρησκευτικά σύμβολα για εκατομμύρια ανθρώπους, έχει αποφασίσει το μοντέλο του Play Boy, Μαρίζα Πάπεν,βγάζοντας γυμνές φωτογραφίες σε αυτά

Όπως ισχυρίζεται, στόχος της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους «να απελευθερωθούν από την ψυχική φυλάκισή τους, από τις κυβερνήσεις και τις θρησκείες αυτού του πλανήτη. Όλοι έχουμε τυφλωθεί και κακοποιηθεί και απλώς τα δεχόμαστε όλα αυτά. Δεν κάνουμε πλέον ερωτήσεις για τίποτα. Όλα είναι ελεγχόμενα και χειραγωγούνται».l

Βέβαια ο λογαριασμός της στο instagram, με τις γυμνές φωτογραφίες της, γνωρίζει πιένες.

Αυτή τη φορά το επιχείρησε στην Αγία Σοφία. Μάλιστα, αγόρασε μια μπούρκα προκειμένου να μπει μέσα. Και μόλις ο φύλακας έτρεψε το βλέμμα τους σε ένα γκρουπ, αποκάλυψε την γύμνια της.

Κι επειδή το συνεργείο που έκανε την φωτογράφιση, δεν ήταν πολύ ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα, επέστρεψαν για να επαναλάβουν τη φωτογράφιση. Τη δεύτερη φορά ανέβηκαν σε κοντινή ταράτσα.Το μοντέλο φορούσε μόνο τα παπούτσια του.

Η δεύτερη προγραμματισμένη φωτογράφισή της στην Καππαδοκία ακυρώθηκε, καθώς σύμφωνα με τους συνεργάτες της, τους ακολουθούσε ένας ένοπλος φρουρός.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η Παπέν έχει ήδη συλληφθεί στο παρελθόν από τις αιγυπτιακές αρχές για γυμνή φωτογράφιση, ενώ το ίδιο έκανε και στο τείχος της Ιερουσαλήμ.