«Είμαστε όλοι ο Τέντι»: Τα μοναχικά γενέθλια ενός 6χρονου

Ο Τέντι, ένα εξάχρονο αγόρι από την Αριζόνα, κάλεσε τους 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας!

Ο 6χρονος, φωτογραφήθηκε περίλυπος, να κάθεται στο μεγάλο άδειο τραπέζι, και τις πίτσες να περιμένουν να φαγωθούν από τους «άφαντους» καλεσμένους.

Viral

Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε την  φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15. Και αυτή έγινε viral,προκαλώντας ένα «κύμα» θερμών ευχών.

Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους, όπως η Τζάκι Γουάρντ, χρήστης του Facebook, που έγραψε «Χρόνια Πολλά Τέντι! Οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι παράξενοι και απερίσκεπτοι. Συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι εξαιρετικός, απλά οι άνθρωποι είναι ανόητοι. Θερμές ευχές, μικρέ!».

Η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers. «Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολοδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» ανέφεραν οι Suns στο Twitter.

Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Σήμερα το «replay»

Η οικογένεια του Τέντι σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια σήμερα το βράδυ, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια και αποδέχθηκε τις προσκλήσεις για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε η Ματσίνι, προσθέτοντας ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το πρώτο που θα παρακολουθήσει από κοντά ο Τέντι.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς