3.000 δολάρια για μία θέση απέναντι στη Μισέλ -Γιατί το brand "Obama"... πουλάει ακόμη

“Becoming” – Πρόκειται για ένα βιβλίο-παρακαταθήκη, γραμμένο από μία πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που σημάδεψε με τον δυναμισμό της την σύγχρονη ιστορία της Αμερικής, στο πλευρό του πρώτου Αφροαμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ.

Η αυτοβιογραφία της Μισέλ Ομπάμα που κάνει επίσημη πρώτη στις 13 Νοεμβρίου, αναμένεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων. Τόσο διότι αποτελεί έναν οδηγό για τις νεότερες γενιές, καθότι περιγράφει εκτός από τις επιτυχίες, και τις απογοητεύσεις της ζωής μέσα από την εξιστόρηση εμπειριών, κυρίως όμως διότι το brand “Ομπάμα”… πουλάει πολύ. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Και μπορεί το βιβλίο με το ρομαντικό εξώφυλλο (με φωτογραφία επιλογής της ιδίας) να έχει ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας την παραπάνω ημερομηνία, ωστόσο η Μισέλ Ομπάμα θα περιοδεύσει ανά τη Αμερική για την προώθηση του βιβλίου της, με τις παρουσιάσεις να ολοκληρώνονται στις 19 Δεκέμβρη, με ορόσημο την 17η Νοεμβρίου όπου θα παρευρεθεί στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για την ημερομηνία-σταθμό στο πρόγραμμά της όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το εάν, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, θα δώσει το παρών.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι η τιμή των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου, με το εύρος τιμών να κυμαίνεται από 30 έως… 3.000 δολάρια για τις θέσεις VIP.

Και αν αναρωτιόμαστε ποιοι θα δώσουν το ποσό με τα πολλά μηδενικά, αρκεί να πληροφορήσουμε ότι τα εισιτήρια -τα οποία πωλούνται και μέσω διαδικτύου- έχουν γίνει ανάρπαστα, για χάρη ενός τετ-α-τετ με την Πρώτη Κυρία που λείπει πολύ από τους Αμερικανούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να συνεργαστεί με την εταιρεία Live Nation, κολοσσό στον τομέα της που διαχειρίζεται εκατοντάδες επώνυμους και καλλιτέχνες.

Σύμφωνα επίσης με τους διοργανωτές, η Μισέλ Ομπάμα θα αναλύσει τις ιστορίες που έχει γράψει στο βιβλίο της και θα απαντήσει με όλη την ειλικρίνεια που τη διακατέχει, στις ερωτήσεις που θα της γίνουν.

Οσονούπω τα νεότερα.