Ανάρπαστο στην Τουρκία κομπολόι με τη φίρμα "Ερντογάν" - Όπως λέμε «Gucci»...

Η αδυναμία του προέδρου Ερντογάν στα κομπολόγια είναι γνωστή. Ο ίδιος εμφανίζεται συχνά δημόσια κρατώντας το αλλά και προσφέροντάς το σε πολίτες ως συμβολικό δώρο προσευχής, καθώς επενδύει συστηματικά και με κάθε τρόπο στο θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, φιλοτεχνώντας μεθοδικά εδώ και πολλά χρόνια το προφίλ του συνεπούς μουσουλμάνου.

Όπως μετέδωσε ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, κομπολογάδικο στο Ικόνιο κάνει “χρυσές” δουλειές, κατασκευάζοντας και λανσάροντας κομπολόι με τη φίρμα του “Πρόεδρος Ερντογάν”. Όπως οι μεγάλοι διεθνείς οίκοι μόδας, ο «Gucci», κάτι ανάλογο… Και από τότε έχει δει τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται στα ύψη.

Το κομπολόι του Ερντογάν ισοδυναμεί με «εικονίτσα» που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθεια, αφού ο αποκαλούμενος και “Σουλτάνος”, έχτισε το μύθο του ευνοούμενου του Αλλάχ. Έτσι, κάθε πέτρα και κάθε κόμπος του είναι κι ένας στίχος από προσευχή για τους Μουσουλμάνους.

Τα κομπολόγια κατασκευάζονται με ανεκτίμητες πέτρες, ώστε να παραπέμπουν σ’ αυτά που κρατάει συνήθως ο Ταγίπ Ερντογάν για να δημιουργήσουν ίσως την ψευδαίσθηση στον καταναλωτή ότι όλοι οι μεγάλοι και σπουδαίοι άνθρωποι κρατούν κομπολόι.

Τα περιζήτητα αυτά κομπολόγια με την ούγια «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» πωλούνται από 12 ευρώ και πάνω…