Νέα μπλεξίματα για τον Τραμπ-Τον ηχογράφησαν να συμφωνεί να δωροδοκήσουν «κουνελάκι» του Playboy!

Στη δίνη ερωτικών σκανδάλων φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού μετά την υπόθεση με τη Στόρμι Ντάνιελς, βλέπει το φως της δημοσιότητας νέο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια «κουνελάκι» του Playboy.

O τέως συνήγορoς του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Κόεν, τον είχε ηχογραφήσει κρυφά να δίνει εντολή να δωροδοκηθεί πρώην μοντέλο του Playboy για να μη μιλήσει για τις παράνομες σχέσεις του μαζί του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, η συνομιλία Τραμπ – Κόεν έγινε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, και το FBI έχει στη διάθεσή του την επίμαχη κασέτα.

Το FBI κατάσχεσε την κασέτα με την ενοχοποιητική ηχογράφηση που έκανε ο Κόεν, κατά την επιδρομή του στο δικηγορικό γραφείο του νωρίτερα αυτό το έτος.

Ο Τραμπ και ο Κόεν συζήτησαν την καταβολή χρημάτων στο πρώην «κουνελάκι» του Playboy Κάρεν Μακντούγκαλ, η οποία δηλώνει ότι είχε επί χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον Τραμπ, αρχής γενομένης από το 2006. Η συζήτηση των δύο ανδρών έλαβε χώρα δύο μόνο μήνες πριν από τις εκλογές του 2016.

Ο νυν δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, παραδέχθηκε στους NYT την ύπαρξη της ηχογράφησης, αλλά υποστήριξε ότι η πληρωμή δεν έγινε ποτέ. Ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι η ηχογράφηση διήρκεσε λιγότερο από δύο λεπτά και δείχνει ότι ο Τραμπ δεν έκανε «τίποτα λάθος».

Ο δικηγόρος δήλωσε δε στην εφημερίδα ότι κατά τη διάρκεια της καταγεγραμμένης συνομιλίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στον Κόεν να πραγματοποιήσει την πληρωμή με τη μορφή επιταγής, ώστε να αποτελεί τεκμήριο σε έρευνες. «Αν δούμε την κατάσταση στο ευρύτερο πλαίσιό της… Πρόκειται για ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο» πρόσθεσε ο Τζουλιάνι.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε ότι γνώριζε ότι ο τότε προσωπικός δικηγόρος του είχε καταβάλει το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016.