Η Μελάνια Τραμπ στο "στοιχείο" της: Παραδίδει μαθήματα ευγένειας στην νεολαία

Η καμπάνια “Be Best” της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, η οποία επικεντρώνεται στην “ηθική επιταγή” (όπως την έχει χαρακτηρίσει και η ίδια η Μελάνια Τραμπ) της διαπαιδαγώγησης των παιδιών ώστε να μεγαλώσουν ορθά στον σύγχρονο (προβληματικό) κόσμο, έχει λάβει ήδη σάρκα και οστά.

Η Μελάνια Τραμπ, μετά την ανεπανάληπτη εμφάνισή της στο Τέξας με το πανωφόρι με το κρυφό κατά πολλούς μήνυμα “Δεν με νοιάζει. Eσένα;”, μίλησε στο ετήσιο συνέδριο της οργάνωσης “Students Against Destructive Decisions” (Φοιτητές κατά των Καταστρεπτικών Αποφάσεων), που στοχεύει στην πρόληψη ατυχημάτων από φοιτητές που λαμβάνουν δυνητικά καταστρεπτικές αποφάσεις.

Η θεματολογία του συνεδρίου όσο και τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται η εν λόγω οργάνωση, την οποία στελεχώνουν μαθητές από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, απηχεί πλήρως στα ενδιαφέροντα της Μελάνια Τραμπ και κινητροδοτεί τις παρούσες αλλά και μελλοντικές δράσεις της ακτιβιστικής της καμπάνιας.

Η Πρώτη Κυρία, με την φυσική ευγένεια που την διακατέχει, συνεπικουρούμενη από το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό του πλέον αμφιλεγόμενου Προέδρου των ΗΠΑ αλλά και από το γεγονός ότι η δημοτικότητά της καλπάζει, εξέπληξε για ακόμη μία φορά.

Η ήρεμη και πάντα καλοσυνάτη Μελάνια Τραμπ, μίλησε αυτή τη φορά… για το “στοιχείο” της! Για την ευγένεια δηλαδή που πρέπει να διακατέχει κάθε έναν και κάθε μία από εμάς. Ένα στοιχείο που πρέπει να συνδυάζεται με συμπόνια και αισιοδοξία, για τους συνανθρώπους μας αλλά και για την ίδια τη ζωή.

“Η ευγένεια, η συμπόνια και η αισιοδοξία είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά στη ζωή. Είναι πολύ πιο εύκολο να μην πεις τίποτα από το να μιλάς με λόγια καλοσύνης. Είναι πιο εύκολο να κρίνεις γρήγορα από το να πάρεις τον χρόνο σου για να το κατανοήσεις. Είναι συχνά πιο εύκολο να βλέπεις ένα γυαλί μισοάδειο από το να το βλέπεις μισογεμάτο” ήταν τα λόγια της Μελάνια από το συνέδριο SADD το απόγευμα της Κυριακής, στους μαθητές και τους γονείς τους που ήρθαν στον χώρο της εκδήλωσης για να την παρακολουθήσουν.

“Έχετε τη δύναμη να είστε η θετική δύναμη στις ζωές τόσων ανθρώπων. Δείξτε σεβασμό ο ένας στον άλλο, συμπεριφερθείτε στην κοινότητά σας όπως στην οικογένειά σας, και προσέξτε ο ένας τον άλλο”, προέτρεψε η Μελάνια, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία των προγραμμάτων ηγεσίας που απευθύνονται στους νεαρούς μαθητές, ως μία πολύ θετική επιρροή για το μέλλον τους.

Η Μελάνια Τραμπ λοιπόν στο “στοιχείο” της. Και σίγουρα δε θα είναι λίγοι εκείνοι που θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν τα λόγια της ως μία έμμεση “προειδοποίηση” για τον σύζυγό της, διαιωνίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παραφιλολογία γύρω από το ζήτημα των fake news.

Aς απολαύσουμε όμως παρακάτω τις φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ με τους νεαρούς φοιτητές, η οποία για άλλη μία φορά δίνει το δικό της στίγμα στην “κατατρεγμένη” Προεδρία Τραμπ.